Dit is niet bullcrap een blackberry slider aka BlackBerry Torch

Vandaag Research in Motion (RIM) de software maker van de wereldberoemde Blackberry telefoons onthulde haar nieuwste beetje hardware. Ja mensen Dit mag niet a joke & hellip; Dit is een Blackberry SLIDER! Officieel bekend als de Blackberry Torch en gepresenteerd overgebracht door AT & T. Nu laten we afwachten en kijken wat de Torch kan geven voor zichzelf onder de perverbial kap voor slechts een moment.

Belangrijkste kenmerken voeg een 5 megapixel cam met flits, volledig QWERTY met behulp van een portret glijbaan, 802.11n-ondersteuning, en - uiteraard vanzelfsprekend - via een geheel nieuwe browsen samen met een van andere hoogtepunten die positie RIM zou moeten helpen binnen gehoorsafstand van de minder stodgy rivalen. Je hebt ook nog 4 GB aan opslagruimte aan boord in combinatie met een 4 GB microSD-kaart in de , 512 ieder van ROM en RAM, een quad-band 3G-radio die goed zal reizen rond de wereld , een 480 x 360 touchscreen display (dezelfde resolutie omdat Bold 9700) het meten 3. 2 ", conventionele optische trackpad hieronder vermeld , plus een interessante nieuwe media Sync functie dat zal helpen synchroniseren van uw mediabibliotheek rechts over WiFi - iets wat verschillende anderen hebben geprobeerd het hele jaar, maar is zelden aangeboden als een mogelijke out-of -de-box mogelijkheden. Interesse? Het zal raken AT & T en third-party retail locaties en websites binnen de 12e van de maand voor $ 199,99 op contract.
Dus te zien dat de basisprincipes geschetst voor ons allemaal het eerste indrukken blijven te komen maar veel van mensen zijn super enthousiast om uit te vinden deze kleine slechte jongen om de wereld in te voeren. Hoe ervaar je het gevoel over dit en ik wed dat de AT & T kiosken en info mannen en vrouwen een grote hoeveelheid het lezen te doen in de komende dagen zo mannen en vrouwen ongetwijfeld vragen met betrekking tot deze .
De vorderde op Engadget kreeg economische crisis de hand kunnen bekijken en terwijl er eerste scheur van de telefoon kan het niet de de kans spelen het telefonisch en het leek net alsof de nieuwe Blackberry OS gepercipieerd overweldigen het apparaat op keer. Bijna vergrendeling beneden terwijl het telefonisch specifieke dingen Daarna werkte soepel na zelf het ontgrendelen. Zeker leuk te ontdekken RIM probeert zijn gedurfde en probeer een nieuwe uitdaging . Laten we afwachten en aandacht besteden aan hoe het werkt .

Bekijk ook eens onze website (wifi hacken) je kan op deze alles vinden over hoe je een wifi kan hacken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *